Doğal gaz altyapı çalışmaları devam ediyor

Doğal gaz altyapı çalışmaları devam ediyor
Tekkeköy'de doğal gaz altyapı çalışmaları devam ediyor. Tekkeöy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Çay Mahallemizin kanayan yarası olan doğal gaz sorununu da başlattığımız çalışmalar ile birlikte tarihe gömüyoruz. " dedi.

Tekkeköy Belediyesi, doğal gaz altyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Son olarak Çay Mahallesi'nde çalışma yürüten ekipler, çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

f5brksmxmaa2ld6.jpg

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Tekkeöy Belediye Başkanı Hasan Togar, "Biz işimizi severek yapıyor, vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini ulaştırabilmek için her alanda çalışmalar yürütüyor ve planlıyoruz. İlçemizin her mahallesinde yaptığımız çalışmalar ve projelerimiz ile vatandaşlarımızın yaşam konforunu yükseltmek adına mesai kavramı gözetmeksizin çalışmaya devam ediyoruz. Bu çalışmalarımızın ışığında Çay Mahallemizin kanayan yarası olan doğal gaz sorununu da başlattığımız çalışmalar ile birlikte tarihe gömüyoruz. Bir belediye düşünün tüm ekipleriyle topyekün olarak bu ilçe için kendini adayan ve tüm sorunların üstesinden gelerek ilçemizi geleceğe umutla taşıyan. Çay Mahallemizde de vatandaşlarımızın talepleri ve önceliklerimiz çerçevesinde doğal gaz konforunu ailelerimizle buluşturarak vatandaşlarımızın yaşam standartlarını yükseltiyoruz." dedi.

f5brkqrwwaaku3e.jpg

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.