"Demirtaş bayramlaşmaya gelmiş"
Yayınlanma:
Güncelleme:
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, bayram namazı çıkışında vatandaşlar ile bayramlaştı. Belediye başkanının kendileriyle bayramlaşmasına çok sevinen vatandaşların tepkisi ise Demirtaş'ı fazlasıyla memnun etti
Başkan Necattin Demirtaş, Ramazan Bayramı namazını Büyük Camii'de kıldı. Namazın ardından vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bayramlarını tebrik eden Demirtaş, bayramların dayanışma ve kardeşliğin arttığı günler olduğunu vurguladı. Başkan Demirtaş, küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günler olan bayramların tüm insanlığa hayırlı olması dileğinde bulundu.
VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Saathane Meydanı'ndaki çay ocaklarını da gezen Başkan Demirtaş, buradaki esnaf ve vatandaşların bayramını da tebrik ederek bir süre sohbet etti. Vatandaşlar ise bu durumdan fazlasıyla memnun kaldı.
GÜNCEL
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.