"Dedesinin kemiklerini sızlatıyor"

"Dedesinin kemiklerini sızlatıyor"
CHP Samsun İl Başkanı Tufan Akcagöz, eski Spor Bakanı Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'a, "Dedim ya çenebaz. Sâfi laf. Başka bir şey yok. Dedesinin kemiklerini de sızlatıyor" diyerek yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Samsun İl Başkanı Av.Tufan Akcagöz, partisinin Çarşamba, Kavak ve 19 Mayıs İlçe Kongreleri’ne katıldı. Partililerle bir araya gelen Tufan Akcagöz, yeni dönem için yeniden il başkan adayı olduğunu hatırlatarak, "2019 seçimlerini birlikte kucaklayacağız" dedi. 
"KAÇTIKLARI YERE KADAR KOVALAYACAĞIM"
Samsun’un, Büyükşehir dahil kötü yönetildiğini söyleyen Akcagöz, şunları söyledi: “Milletin parasını çarçur eden, gırtlağa kadar borçlu bir belediye var. Kimse sesini çıkarmıyor. Sürekli, ‘Süper Belediye’ imajı yaratılmaya çalışılıyor. Makyajla nereye kadar gidecek bilmiyorum ama Samsun’u da borç batağına sürüklediler. Eski parayla 1 katrilyonun üzerinde borç var. Bunu belgeleriyle açıkladık. Ayrıca bir kısım ihale yoksuzlularını da açıkladık. Az daha sabredin. Takip etmeye devam ediyoruz. Kanun ihlali yapanlarla sonuna kadar mücadele etmeye devam edeceğim. Kaçtıkları yere kadar kovalayacağım. Belediyeler tarafından himaye edilen şirketler, kimin şirketleri; bunları da açıklayacağım. Belediyeleri hukuksuz bir şekilde idare eden Belediye başkanlarını ifşa etmeye devam edeceğim. Gücü işte sizden alıyorum. Desteği sizden alıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi’nin inanmış kadroları ayakta olduğu müddetçe, sonuna kadar hesap sormaya devam edeceğiz." 
ESKİ BAKAN KILIÇ'A AĞIR SÖZLER
Akcagöz, eski Spor Bakanı Samsun Milletvekili Akif Çağatay Kılıç'a sert sözlerle yüklenerek şöyle konuştu: "Peki Samsun’un AKP’li vekilleri ne yapıyor? Samsun’un bir milletvekili var çenebaz. Spor Bakanıydı, Samsunspor’un başına gelmeyen kalmadı. Ne yapıyor biliyor musunuz? Gazeteyi açıyor, Tayyip Erdoğan Cumhuriyet Halk Partisi’ne hangi hakaretleri ettiyse, aynılarını ediyor. Dedim ya çenebaz. Sâfi laf. Başka bir şey yok. Milletvekili olmadan önce Samsun için bir saatlik mesaisi olmayan adamları seçmeyin kardeşim. Seçerseniz işte böyle oluyor. Tam daha ağır şeyler söyleyeceğim, İlyas amca aklıma geliyor. Biliyorsunuz kendisi rahmetli İlyas Kılıç’ın torunu. Bize laf atarken bilmiyor ki, dedesinin kemiklerini de sızlatıyor." 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum