Dalgıçlar PKK'lı arıyor

Dalgıçlar PKK'lı arıyor
Samsun'un Ayvacık ilçesinde, PKK mensuplarıyla çatışma yaşanan bölgeye 5 kilometre mesafede Yeşilırmak kenarında bir sırt çantası bulundu.

PKK üyelerinin suya düşmüş olabileceği düşüncesiyle dalgıçlar tarafından ırmakta arama yapıldı

Edinilen bilgiye göre, Uğurlu Köyü ormanlık alanında güvenlik güçleriyle 4 kişilik PKK'lı grup arasında çıkan çatışmanın ardından başlatılan arazi arama tarama faaliyetleri sürüyor.

DALGIÇLAR BÖLGEYE ÇAĞRILDI

Çalışmalar sırasında, çatışma bölgesine yaklaşık 5 kilometre mesafede, Yeşilırmak kenarında PKK mensuplarına ait olduğu belirlenen içinde gıda ve giyim eşyası bulunan bir sırt çantası bulundu. PKK'lıların çatışma sırasında vurularak ırmağa düşmüş olabileceği ihtimali üzerine bölgeye, Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Dalgıçlar tarafından Yeşilırmak'ta arama tarama çalışması yürütüldü. Bu arada, Samsun'un yanı sıra Ordu ve Giresun kırsalında da operasyonlar başlatıldığı ve yürütülen çalışmalarda 5 sığınak bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum