Daha ne olsun ?
Yedi buçuk yıldır ülkeyi yöneten Ak Parti ile yaşanan her günün, onun gerçek yüzünü henüz göremeyenler ve görmek istemeyenler için saklandıkları maskelerin düşmeye başladığı ibret verici olaylarla dolu olduğunu vurgulayan Karapıçak, yaşanan bu gerçekliklerin bir an önce görülmesi gerektiğini kaydetti.
KARANLIĞA DOĞRU SÜRÜKLENİYORUZ
Ülkemiz adına kaygı verici yönün, gittikçe bataklığa sürüklenen Ak Parti hükümetinin Türkiye'yi de karanlığa sürükleme çabası içerisinde olduğunu savunan Karapıçak, "Bu uzun süre içinde, tahrip edilmedik değer, istismar edilmedik mukaddesat, incitilmedik gönül bırakmayan AKP yönetiminin geleceği açısından kritik bir yol ayrımına doğru hızla yaklaşılmaktadır. Bir insanın, bir milletin ve bir devletin başına gelebilecek bütün talihsizliklerin bugün karşımıza açlık, yoksulluk, terör ve dayatma olarak çıkması asla bir tesadüf değildir" ifadelerini kullandı.
SONUÇ KAÇINILMAZDI
Ülke adına yaşanan olumsuzlukların Ak Parti ile geçen yılların istismarda sınır tanımayan, taviz veren, boyun eğen, teslimiyete razı, figüranlığa talip ve küresel taşeronlukta ısrarlı anlayışının kaçınılmaz sonucu olduğunun altını çizen Karapıçak, "Yaşanan her olaydan sonra dökülen makyajların arkasından çaresiz, etkisiz, tükenmiş bir yönetimin başarısızlıklarına, kendi dışında sorumlu arayan ve yarattıkları buhranlara bahane bulan çirkin yüzü biraz daha ortaya çıkmaktadır" şeklinde konuştu.
Berat Doğan ÖZKABADAYI