Çocukları kurban ettirmeyin

Çocukları kurban ettirmeyin
CHP Atakum İlçe Teşkilatı, okulların önünde kurduğu stantlarda broşür dağıtarak, velileri 4+4+4 eğitim sisteminin sakıncalarıyla ilgili bilgilendirme çalışması başlattı.

CHP Atakum İlçe Başkanı Bolat, "Çocuklarımız aceleye getirilmiş bir eğitim sistemine kurban edilmektedir" dedi


CHP Atakum İlçe Örgütü, ilçedeki okulların önüne stantlar kurdu. 4+4+4 eğitim sistemine neden karşı çıktıklarını ve sistemin yanlışlıklarıyla ilgili açıklamaların bulunduğıu broşürleri velilere dağıtan CHP'liler, düzenledikleri kampanya kapsamında imza toplamayı sürdürüyor. Stantlardaki çalışmalara katılan CHP Atakum İlçe Başkanı Ali Ekber Bolat, 4+4+4 eğitim sisteminin siyasi rant içeren bir proje olduğunu, önemli eksiklikleri bünyesinde barındırdığını söyledi.

BU MODELLE VASIFISIZ İŞÇİ ORDUSU ORTAYA ÇIKACAK

Bolat, 4+4+4 sitemi ile kesintisiz eğitimin parçalandığını öne sürerek, "Partimiz, yeni eğitim sistemi olan 4+4+4 yerine 1 yıl zorunlu ve parasız okul öncesi eğitimi içeren 1+8+4 sistemini savunmaktadır. 4+4+4 eğitim sistemi yanlıştır. AKP dünyanın terk ettiği bir eğitim sistemini Türkiye'ye getirmek istemektedir. Bu sistem Türkiye'yi ikinci sınıf bir ucuz emek ülkesi haline getirmektedir. Çocuklarımızın ve ülkenin geleceğini ilgilendiren bir konu Milli Eğitim Şurası'nda görüşülmeden, hiçbir vekile söz hakkı verilmeden alelacele bir madde ile geçirerek kabul edilmiştir. Bu modelle 4 yıldan sonra okula devam edemeyecek gençler vasıfsız işçi ordusu olarak ortaya çıkacaktır" dedi. CHP'nin, 4+4+4 eğitim sisteminin yanlışlarını ortaya koymaya, takipçisi olmaya devam edeceğini belirten Bolat, "Geleceğimiz olan çocuklar aceleye getirilmiş bir eğitim sistemine kurban edilmemelidir. AKP, halka yalan söylemeye devam etmektedir, çocuklarımızı siyasi projesine kurban etmektedir, okuldan korkan,özgüveni düşük başarısız öğrenciler yetiştirerek okulu sevmeyen bir nesil yaratmaya çalışmaktadır" diye konuştu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.