Çocuklar geleceğe hazırlanıyor

Çocuklar geleceğe hazırlanıyor
Çarşamba Belediyesi, ilçeye kazandırdığı Sezai Karakoç Gençlik Merkezi, DENEYAP atölyeleri ve Bilim Parkı ile birlikte çocukları geleceğe hazırlıyor.

Çarşamba Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Sezai Karakoç Gençlik Merkezi, DENEYAP atölyeleri ve Bilim Parkı ile birlikte çocukları geleceğe hazırlıyor. Çarşamba Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Sezai Karakoç Gençlik Merkezi, DENEYAP atölyeleri ve Bilim Parkı ile birlikte çocukları geleceğe hazırlıyor.

ar.jpeg

7’den 70’e her vatandaşı için geniş kapsamlı hizmetler sunan Çarşamba Belediyesi, bu kapsamda “Geleceğin bilim insanları Çarşamba’mızda yetişirken; bizim mucitler, daha başımıza çok icatlar çıkaracaklar.” ifadeleri ile Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde eğitim gören çocukları paylaştı.

ar-3.jpeg

Ayrıca Çarşamba’daki öğrenciler, Sezai Karakoç Gençlik Merkezi’nde birçok alanda kendilerini geliştirme imkan buluyor. Bunun yanı sıra Çarşamba Belediyesi’nin eğitim alanlarında yaptığı dev yatırımlar arasında yer alan Sezai Karakoç Gençlik Merkezi, geleceğin teminatı olan gençleri özenle yarınlara hazırlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.