ÇOCUK MESLEK ATÖLYELERİ

ÇOCUK MESLEK ATÖLYELERİ
Lovelet Outlet’te çocuk meslek atölyelerinde çiçekçilik ve ilkyardım atölyesi gerçekleştirildi

  Lovelet Outlet ’te çocuklar için özel alarak düşünülerek tasarlanan çocuk kulübü her hafta sonu farklı bir serüvene eşlik ediyor.

Geçtiğimiz hafta Çocuk meslek atölyelerin de Çiçekçilik Atölyesi ve İlk Yardım (112) Atölyesi gerçekleştirildi. İlk Yardım (112) Atölyesinde “Yaşama yol ver” projesi ile 112 Acil ve Ambulans sistemleri konusunda duyarlılıklarını, bilgi seviyelerini arttırmak, kaza, hastalık, yaralanma durumlarında 112’ye nasıl ulaşacakları kavramının öğretilmesi ve 112 Acil Yardım Bilincinin oluşturulması amacı ile oluşturulurken, Çiçekçilik atölyesin de ise çocuklar çiçeğin nasıl ekildiğini toprağın nasıl sulandığını öğrendi, başarılı olan her çocuğa başarı sertifikası verildi.

Birbirinden farklı meslek gruplarının tanıtıldığı doktorluktan itfaiyeciliğe, aşçılıktan, bilim adamına, çiçekçilikten, polise ve pilotluğa kadar her biri kendi alanında uzman olan eğitimcilerin yer aldığı meslek atölyelerinde  çocukların zihinsel gelişimine de katkı sağlamak amacıyla uzmanlarca hazırlanan meslek atölyelerine büyük ilgi gösteren aileler ve çocuklar meslek atölyelerini kaçırmamaya özen gösteriyor. Lovelet Outlet bu hafta miniklerin büyük heyecanla beklediği Aşçılık ve Bilim Adamı Atölyesi’ni gerçekleştirecek.

       Haziran ayına kadar gerçekleşecek olan Meslek Atölyeleri’nde her hafta sonu eğlenceli bir meslek yer almaya devam edecek. İki seans olarak oluşturulan Çocuk Meslek Atölyeleri saat 14:00 ile 16:00 seanslarında minik ziyaretçilerini bekliyor olacak. Emrah ŞAHİN

                     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.