CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU SAMSUN'DA
Kılıçdaroğlu, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği kentte, Tütün İskelesi'ndeki Denizcilik ve Kabotaj Bayramı Töreni'ne katıldı. Kıyı şeridinde çalışma yapacak CHP gemisini buradan uğurlayan Kılıçdaroğlu, denize çiçek bıraktı. Bir balıkçı teknesinde balıkçılarla bir süre sohbet eden Kılıçdaroğlu, "Milletvekillerimizin tek tek gidip balıkçılarımızla görüşmeleri, onların sorunlarını saplamaları, raporlaştırmaları bizim açımızdan son derece önemli ve değerli" dedi.
Kılıçdaroğlu, Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde muhtarlar ve kanaat önderleriyle bir araya geldiği toplantıda Türkiye'nin yeni bir sürecin içinde yer aldığını belirtti. Kılıçdaroğlu, Yeni bir stratejiye, yeni çözüm anlayışına ihtiyacımız var. Devleti bilgi ile yönetmeliyiz. Demokrasi içinde yönetmeliyiz. İnsanlar düşüncelerini rahatlıkla ifade edebilmeliler. Siyaset kurumu rahatlıkla eleştirilebilmeli. Gerekirse en sert eleştiriye siyasetçi tahammül edebilmeli. Yanlışının farkına varmalı, yanlışında ısrar etmemeli. Bunu yapmak bizim elimizde, beraber bunu yapmak zorundayız" dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kemal Kılıçdaroğlu, Yeşilyurt Demir Çelik fabrikasını da ziyaret ederek öğle yemeğini işçilerle birlikte yedi. İş yeri sahipleri Kılıçdaroğlu'na Samsun Olgunlaşma Enstitüsü'nde yapılan Atatürk'ün Samsun'a çıkışını simgeleyen mozaik tablo hediye etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.