Çarşambaspor BAL'a devam edecek

Çarşambaspor BAL'a devam edecek
Bölgesel Amatör Lig (BAL) Play-out karşılaşmasında 1930 Bafraspor ile karşılaşan Çarşambaspor rakibini 1-0 mağlup ederek ligde kaldı.

Derebahçe Halim Batur Tesisleri’nde oynanan karşılaşmanın ilk yarısında iki takımda gerçekleştirdikleri ataklardan sonuç alamayınca iki takım soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

Karşılaşmanın 55. dakikasında gelişen Çarşambaspor atağında Erkan topu 1930 Bafraspor ağlarına göndererek takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmada başka gol olmayınca Çarşambaspor, sahadan 1-0 galip ayrılarak ligde kaldı.

arsambaspor-4.jpeg

2024/2025 sezonunda BAL Ligi’nde mücadele edecek olan Çarşambaspor’da futbolcular galibiyeti taraftarlar ile kutladıktan sonra soyunma odasında da Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım ve Çarşambaspor Asbaşkanı Ersin Sandıkçı ile kutladılar.

arsambaspor-5.jpeg

"ÇARŞAMBASPOR, ÇARŞAMBA’NIN TAKIMI"
Ligde kaldıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çarşambaspor Başkanı Özkan Yıldırım, “Bugün takımımız adına önemli bir karşılaşmaya çıktık ve sahadan galip ayrıldık. BAL ligi statüsü gereği ligi 50 puan ile tamamlamamıza rağmen play-out maçı oynadık. Bugün Çarşambalı esnafımızı da yanımızda görmek isterdik. Her zaman dediğimiz gibi bu takım bizim değil Çarşamba’nın takımı ve markasıdır. Esnafımızın ve iş insanlarımızın artık bu düşünce ile hareket etmesini istiyoruz. Bugün sahada sonuna kadar mücadele eden futbolcularımıza ve teknik heyetimize teşekkür ediyor ve bu galibiyeti bugün burada bizleri yalnız bırakmayan taraftarlarımıza armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.