Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nden hayırlı olsun ziyaretleri

Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği'nden hayırlı olsun ziyaretleri
Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, yeni seçilen belediye başkanlarına yönelik hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Özdemir, Belediye Başkanı Dündar’a yapılan ziyarette yaptığı konuşmada, yeni projeler ortaya koymanın ve Çarşamba’da uyum içerisinde çalışmanın, ilçenin gelişmesi için her zaman gerekli olduğunu vurguladı.

Özdemir, "İlçemizin kentleşmesi, sosyal ve kültürel faaliyetlerinin artması adına Çarşamba’nın önde gelen STK’ları olarak belediyemiz ile iş birliği içerisinde çalışmalar yürütmekten memnuniyet duyarız" dedi.

Çarşamba’nın gündem konularının ele alındığı ziyarette Özdemir, Dündar’a yönetim kurulu ve dernek üyelerinin gündemlerinde yer alan konuları aktardı.

dernek.jpeg

Çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi verdi
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’a gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretinde Başkan Özdemir, Başkan Kurnaz’a Samsun Çarşambalılar Derneği’nin Samsun ve İlkadım’da yürüttüğü çalışmalar ve etkinlikler hakkında bilgi vererek, belediye ile işbirliği içerisinde çalışmalar yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretlerde Çarşambalılar Derneği Başkanı Özdemir’e, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Belediye Başkanları Dündar ve Kurnaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başkan Hüseyin Avni Özdemir, Başkan Dündar ve Kurnaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek Çarşamba ve İlkadım’da gerçekleştirilecek çalışmalarda başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.