Çarşambalılar Derneği’nden gelenekselleşen konser

Çarşambalılar Derneği’nden gelenekselleşen konser
Samsun Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği tarafından Türk Sanat Müziği Korosu konseri gerçekleştirildi. Şef Vehbi Tezcan’ın hazırlayıp yönettiği koro Türk Sanat Müziği severleri bir araya getirerek izleyenlerine müzik dolu gece yaşattı.

Çarşambalılar Derneği Türk Sanat Müziği Korusu gelenekselleşen konserini Samsun Büyük Şehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde gerçekleştirdi. Çarşambalılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Avni Özdemir konser açılışında yaptığı konuşmada konserin hazırlık sürecinde emeği geçen başta Şef Vehbi Tezcan olmak üzere tüm koro üyelerine ve katılım gösteren sanatseverlere teşekkür etti.

whatsapp-image-2024-05-24-at-14-34-09.jpeg

Çarşambalılar Derneği yönetimi, dernek üyeleri ve müzik severlerin bir araya Türk Sanat Müziği konserinde, Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dt. Hüseyin Avni Özdemir, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Atakum Belediye Başkan Yardımcısı Suat Yıldız, CHP İl Başkanı Mehmet Özdağ, İlkadım CHP İlçe Başkanı Metin Telatar, Atakum CHP İlçe Başkanı Adem Kürek, Samsun ADSM Başhekimi Dt. Cihan Kocabaş, KADEF, Terme ve Asarcık Dernek Başkanları ile, Çarşambalılar Derneği Başkan Yardımcıları Erdem Zorlu ve Soner Sezgin, dernek üyeleri ile katılımcılar yer aldı.

whatsapp-image-2024-05-24-at-14-34-09-1.jpeg

Başkan Hüseyin Avni Özdemir, gerçekleştirilen konserlerin tüm müzik severleri bir araya getirmesinden dolayı duyduğu mutluluğu ve memnuniyeti ifade etti. Özdemir, “Derneğimiz sanat severlerin bir araya geldiği, sevilen müziklerin bir arada söylendiği, Samsun’da gerçekleştirilen kültürel etkinliklerin başı çektiği bir dernek olarak misyonunu her zaman korumaya devam etmektedir. Üyelerimizi ve sanatseverleri ortak bir noktada buluşturan etkinliklerin sürdürmeye devam edeceğinin bilgisini vermekten kıvanç duyuyorum. Bugün burada bizimle olan başta Şef Vehbi Tezcan olmak üzere tüm koro üyelerine, dernek üyelerimize ve katılımcılara sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum” sözlerine yer verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.