Çarşamba'da tek vücut

Çarşamba'da tek vücut
Çarşamba ilçesinin Samsun siyasetinde belirleyici bir rolü olduğunu belirten Ak Parti Milletvekili Fatih Öztürk, yerel seçimlerde tek vücut olarak çalışılması gerektiğini vurguladı

AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, TBMM açılış töreni sonrası geldiği Samsun'da ayağının tozuyla Çarşamba ilçesine giderek ilçe örgütüyle bayramlaştı.
Öztürk, Çarşamba ilçe binasına gelişinde Başkanı Mehmet Köse ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Teşkilat mensuplarının ve ailelerinin bayramını kutlayan Öztürk, "Bugünler bizim daha çok birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken günlerdir. Teşkilat olarak ilk günkü şevk ve heyecanla önümüzdeki yılın ilk döneminde yerel seçimlere tek vücut olarak hazırlanmamız gerekiyor. Çarşamba, Samsun siyasetinde belirleyici olmuştur bundan sonra da olacaktır. Yerel seçimlerde de Türkiye'nin en büyük ailesine yakışır bir şekilde hazırlanıp hizmet kervanını kesintisiz devam ettireceğiz. AK Parti bu ülkenin her yanında olduğu gibi Çarşamba'da da hizmet destanını el birliği ile sürdürecektir" dedi.

AK Parti Çarşamba ilçe Başkanı Mehmet Köse ise, göreve geleli çok kısa bir zaman olmasına rağmen bölge milletvekili olması münasebetiyle Östürk ile sık sık biraya geldiklerini belirti. Çarşamba'nın yerel yönetimlerdeki başarısını ulusal yatırımlarda da göstermesi gerektiğini belirten Köse, "Şuanda tek bir gündemimiz var; o da yerel seçimlerde geçtiğimiz dönem kazandığımız oyun üstüne çıkmaktır. Burada belediyecilik alanında verilen hizmetle partimiz bunu zaten kat kat fazlasıyla hak ediyor. Biz Çarşamba olarak kenetlendik. Tüm teşkilat olarak bu partiye gönül veren vatandaşlarımızla tek vücut olup Çarşamba'yı hak ettiği yere getireceğiz" dedi.
Yapılan konuşmalar sonrası Öztürk, teşkilatla tek tek bayramlaştıktan sonra başta kanal sorunu olmak üzere Çarşamba'nın gündeminde olan sorunları konuştu.