Çarşamba Lisesi yeşilleniyor
Doğuyaka'da bulunan Çarşamba Lisesi okul bahçesi çevre düzenlemesinde ilk gerçekleştirildi. Çarşamba Belediyesi Park-Bahçe ekipleri ile Çarşamba Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin iş birliğinde gerçekleştirilen okul bahçesi düzenleme çalışmaları okul ününde ki fidan dikimi, ağaçların diplerinin açılması, gübreleme ve sulama, budama çalışmaları herkesin dikkatini çekiyor.
BAHÇE DÜZENLEMESİNE KATKI
Çalışmalarda ayrıca Belediye tarafından Çarşamba Lisesi okul çevresi ve okul bahçesinin düzenleme çalışmaları için belediye tarafından tahsis edilen bordür taşları ile çiçek dikilen alanların çevreleri ile yol ve bahçe çevrelerinin düzenlenmesi de gerçekleştirildi. Kenar taşları ile bahçe kenarları çevrilirken, bu iş için gönüllü çalışan okul öğrencileri bahçe düzenlemesine katkıda bulundular.
ATATÜRK BÜSTÜ BÜYÜTÜLECEK
Ayrıca Atatürk büstünün büyütülmesi ve taşlarının yenilenmesi çalışmaları da sonuçlandırılırken bu çalışmalarda koordinatöre olarak görev yapan Çarşamba Lisesi Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu başkan ve yöneticileri, Bu konuda da Çarşamba Lisesi Rehber Öğretmeni Volkan Erdil ve Okul Müdürü Ömer Yıldız'ın büyük katkı sağlıyorlar. Yapılan çalışmalardan dolayı Çarşamba Belediye Başkanımız Hüseyin Dündar başta olmak üzere Belediye çalışanlarımıza, Çarşamba Lisesi Müdürümüz Ömer Yıldız'a, Okulumuz Rehber Öğretmeni Volkan Erdil'e ve daha ismini sayamadığımız öğretmen, belediye çalışanı ve öğrencilerimiz ile duyarlı vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu çalışma ile okulumuz hem içten hem dışarıdan güzel bir görünüme kavuştu. Kalan çalışmalarımızı da elimizden geldiğince tamamlamaya çalışmaya devam edeceğiz diyerek duygularını dile getirdiler.
EMİN İNAN
ÇARŞAMBA