Çarşamba Belediyesi tarım işçilerinin yanında

Çarşamba Belediyesi tarım işçilerinin yanında
Çarşamba Belediyesi ekipleri, Samsun’u etkisi altına alan kuvvetli yağış sonrası Çarşamba'da yağıştan etkilenen mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.

Samsun'da sağanak etkili oldu. Kentte cumartesi gecesi başlayan, pazar günü sabah saatlerinde şiddetini artıran sağanak nedeniyle rögarlar taştı, trafikte aksamalar yaşandı, bazı ev ve iş yerlerini su bastı, ağaçlar devrildi. Çarşamba Belediyesi ekipleri ise bu duruma duyarsız kalmayarak, Çarşamba'da yağıştan etkilenen mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Kızılay ve Çarşamba Belediyesi Aşevi iş birliği ile vatandaşların yemek, su, battaniye, halı vb. ihtiyaçları karşılandı. Aynı zamanda tarım işçilerinin bir bölümünün kapalı spor salonuna tahliyesi gerçekleştirildi.

carsamba-2.jpeg

"Teyakkuz halindeyiz"
Konuya dair sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, "Samsun’umuzu etkisi altına alan kuvvetli yağış sonrası ilçemizde yağıştan etkilenen mevsimlik tarım işçilerimizi ziyaret ettik. Kızılay ve Belediyemiz Aşevi iş birliği ile vatandaşlarımızın yemek, su, battaniye, halı vb. ihtiyaçların karşıladık; bir bölümünün kapalı spor salonumuza tahliyesini gerçekleştirdik. Ekiplerimiz ile birlikte yağışın ilk anından itibaren teyakkuz halindeyiz. Hiçbir alanda vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.