Canik profesyonel çalışıyor
Canik Belediyesi'nce belediyeye yeni katılan ve eski personelin kaynaşması amacıyla toplantı düzenlendi. Çok Amaçlı Salonda gerçekleşen toplantıya Canik Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İsmail Dinçarslan ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç de katıldı. Yeni ve eski personelin birbirleri ile kaynaştığı toplantıda Başkan Genç, "Sevdamız Samsun, davamız hizmet" dedi.
BELEDİYECİLİK ZEVKLİ
Toplantıda konuşan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İsmail Dinçarslan, belediyeciliğin zevkli bir iş olduğunu vurguladı. Dinçarslan, "Belediyecilik her ne kadar zor gibi görünse de halka hizmet etmek zevkli. Çünkü halkımızın, çocuklarımızın yararlanacağı hizmetler üretiyoruz. Canik Belediyesi olarak bizler işimizi ne kadar iyi yaparsak, ortaya o kadar güzel hizmetler çıkar" diye konuştu.
24 SAAT HİZMET
Canik Belediyesi çalışanlarının bir aile olduğuna dikkat çeken Başkan Osman Genç de, "Canik artık örnek gösterilen bir ilçe. Çıtamızı daima yukarı taşımalıyız. Asla yaptığımız işle yetinmeden daha büyük hizmetler üretmeliyiz. Amatör ruhla profesyonel hizmetler yapıyoruz. Samsun'da başka olmayan Başarı Üniversitesi, Medicana Hastanesi, Baumax, Metro Gross Market, Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi, Canik Kültür Merkezi, Lovalet profesyonel çalışmaların ürünü. Biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz. Bizim için zaman mefhumu olamaz. 24 saat hizmet üretmeliyiz. Çünkü bizim sevdamız Samsun, davamız hizmet" diye konuştu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.