Canik canlı hayvan pazarında satışlar başladı

Canik canlı hayvan pazarında satışlar başladı
Karadeniz Bölgesi’nde örnek gösterilen ve veteriner hekimler gözetiminde satışların gerçekleştiği Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda satışlar başladı.

Vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir Kurban Bayramı dönemi geçirmeleri için çalışmaları hassasiyetle sürdürdüklerini ifade eden Başkan İbrahim Sandıkçı, “Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarımızda sağlık ve güvenlik tedbirlerini üst seviyede tutuyoruz. Kurbanlıkların pazar alanına girişinden satışına kadar olan tüm aşamalar, veteriner hekimlerimizin kontrolünde gerçekleşiyor. Burada büyükbaş ve küçükbaş kurbanlıklar için ayrı alanlar oluşturduk. Hemşehrilerimizin gönül rahatlığı içerisinde kurban ibadetini yerine getirmeleri adına tedbirlerimizi ve kontrollerimizi sıkı bir şekilde sürdürüyoruz” dedi.

canik-bld-haber-05-06-2024-3.jpg

Küpesiz ve pasaportsuz hayvanların Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’na girişlerinin kabul edilmediğini belirten Başkan İbrahim Sandıkçı, pazar alanın temizlik işlemlerini düzenli olarak gerçekleştirdiklerini ifade etti. Dereler Mahallesi’nde bulunan Canik Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı’nda kafeterya, mescit, tuvalet ve banyo alanları bulunuyor.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.