Candal: Yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldık

Candal: Yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldık
Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, ilçeye kazandırılacak olan yeni düğün salonu için yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Candal, “Düğün salonumuzdaki çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık” dedi.

Daha yaşanabilir bir Tekkeköy için ilçedeki imkanları genişletmeyi amaçlayan Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi altındaki düğün salonu çalışmalarını yerinde inceledi.

manset-2.jpeg

Konuya dair yaptığı açıklamada, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldığını belirten Candal, “İlçe insanımızın mutluluklarına ev sahipliği yapacak olan Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi altındaki düğün salonumuzdaki çalışmalarımızı yerinde inceleyerek ekip arkadaşlarımızdan bilgiler aldık.” ifadelerini kullandı.

manset-3.jpeg

MUTLULUĞA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Düğün salonunda yürütülen çalışmaların tamamlanmasının ardından vatandaşın hizmetine açılacağını vurgulayan Candal, “En yakın zamanda tamamlayacağımız çalışmaların ardından hizmete açılacak olan düğün salonumuz, birlikte güzel günlere adım atacak olan çiftlerimizin mutluluklarına ev sahipliği yapacak. İlçemize hayırlı olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.