Burma, çalışanlarını uyardı
Belediye çalışanlarıyla bir toplantı düzenleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, herkesin dil birliği, görüş birliği içerisinde hareket etmesi gerektiğini belirterek, "Her yaptığınız hareket bana olumlu veya olumsuz yansıyor. Bu nedenle halkı kıracak, onları bürokratik girdaba sokacak davranışlardan kaçının uyarısında bulundu.
Beraber çalıştığı insanların sendikasına, siyasi görüşüne, hayat felsefesine karışmadığını, işteki samimiyetine, dürüstlüğüne ve çalışkanlığına önem verdiğini söyleyen Burma, Vatandaşlarımız haklarını bilmeyebilirler, Onlara karşı iyi niyetli, güler yüzlü, sabırlı ve çözümleyici olmalıyız. Ortam zor, halkımız işsizlikle, aşsızlıkla uğraşıyor, onları rahatlatalım. Çözüm üretemediğiniz anlarda gelin, kapım her an herkese açıktır. Vatandaşa hizmet konusunda bana ne diyeni affetmem dedi.
TUTUMLU OLMALARINI İSTEDİ
Çalışanların, her türlü araç ve gereci kendi öz malları gibi dikkatli, özenli ve tutumlu kullanmasını istediğini de sözlerine ekleyen Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, "Hesabını veremeyeceğimiz iş olmayacak. Bir takım odakların gözü üzerimizde. Küçük bir hata yapsalar da biz bunu büyütsek diye bekliyorlar. Belediyemize savunamayacağımız bir laf gelmesin. Kamuoyuna beni mahçup etmeyin şeklinde konuştu.
BURMA; STRATEJİK PLANA ÖNEM VERİYORUM
Personelini her zaman iddialı görmek istediğini de sözlerine ekleyen Burma, "Kendi aramızda birlik, beraberlik, uyum ve diyalog içerisinde özverili ve dürüst çalışmalar içerisinde olmalıyız. Beni projelerinizle zorlamanızı, geleceğe dönük öneriler üretmenizi istiyorum. Stratejik plana çok önem veriyorum. Bu doğrultuda yapacağınız çalışmalar kentimizi geleceğe hazırlamak yönünden son derece yararlı olacaktır" diye konuştu.