"BU TAKIM SÜPER LİG'E ÇIKACAK"

"BU TAKIM SÜPER LİG'E ÇIKACAK"
PTT 1'inci Ligi takımı Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, "Bu takım Süper Lig'e çıkacak. Çünkü bunu bana gösteren de futbolcularımın inancı, istek ve arzusu" dedi.

Elazığspor maçından sonra yaptığı açıklamaların eleştirildiğini belirten Erhan Altın, "Ben iyi futbol oynadığımızı ama kazanamadığımızı söyledim. Eleştiriler üzerine maçın kasetini dün gece 2 kez daha izledim. Görüşüm değişmedi" diye konuştu.

"TEPKİLERİ ANLAYAMADIM"
Bir karamsarlık oluştuğunu söyleyen Erhan Altın, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ligin 2'nci yarısında 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Benim nazarımda bu muhteşem bir tablodur. Eleştiriye açık bir insanım. Futbolcum sahaya çıkıyor, iyi mücadele ediyor, gereken her şeyi yapıyor ama gol bulamıyorsun. Bizim karşımızda bir takım var. Rakiplerimize saygı göstermeliyiz. Takımlar bizden 1 puan alınca seviniyor. Kaybedilen 2 puan, dünyanın sonu değil. Mutlu sona doğru ilerliyoruz.  Benim tek istediğim taraftarlarımın bize sahip çıkması ve tribünleri doldurup takımı desteklemeleri. Önümüzde bir Karşıyaka maçı var. Karşıyaka maçını inşallah 3 puanla kapatırız ve milli takım arasını mutlu geçirmek istiyoruz. Biz bir zincirin halkalarıysak, birbirimize iyi kenetlenirsek biz bu işin üstesinden geliriz. Lütfen kimse köstek olmasın, destek olsun. Herkesin enerjisine ihtiyacımız var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum