Bu ligde kalacağız

Bu ligde kalacağız
Reeder Samsunspor Genel Menajeri Emre Ekim, "Biz Basketbol Süper Lig'ine çıkarken de bütçe farklılıklarına bakmadan şampiyon olduk, şimdi de bakmadan bu ligde kalacağız." dedi.

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nin, Avrupa'nın en değerli liglerinden biri olduğu söyleyen Reeder Samsunspor Genel Menajeri Emre Ekim, " böyle zorlu bir ligde ilk senemiz olmasının zorluğu, bütçe farklılığı ve sakatlıklardan dolayı zor bir dönem geçirdik. Ligde oynadığımız dört maçımızı uzun yabancımız olmadan oynadık. Son oynadığımız maçta Avrupa Kupası da oynayan Bursaspor'a karşı iyi mücadele ettiğimiz maçta uzatmada kaybettik." dedi.

f7x0vr7wsaaw4tx.jpg

"Önümüze daha iyi bakacağız"
Yönetim Kurulunun takımım için elinden geleni yaptığını belirten Ekim, "Biz Basketbol Süper Lig'ine çıkarken de bütçe farklılıklarına bakmadan şampiyon olduk, şimdi de bakmadan bu ligde kalacağız. Burada olmamızda ki en büyük pay sizlerin. Her zaman söylediğim gibi "En büyük taraftar başka büyük yok!”. Özellikle geçen sene Play-Off döneminde birlik ve beraberliğimiz bizi şampiyon yaptı. Eminim ki biz bu sene ligde kalırsak önümüze daha iyi bakacağız. Bu yolda Cumartesi 18.00'deki önemli maçımıza herkesi bekliyoruz." dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.