Bu acıya yürek dayanmaz!

Bu acıya yürek dayanmaz!
Samsun'un İlkadım ilçesinde, anne ve babası hastanede olduğu sırada bir yakınına emanet edilen ve 5. katın penceresinden düşerek hayatını kaybeden 4 yaşındaki Enes Ülkü, Ondokuz Mayıs ilçesinin Dağ Köyü'nde toprağa verildi

Baruthane Mahallesi Çayıralan Sokak'ta oturan, çocuklarından Efe Ülkü'nün (6) Samsun Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde epilepsi tedavisi gördüğü Muharrem ve Serpil Ülkü çifti, hastanede oldukları sırada evde kalan biri 1,5 diğeri 4 yaşındaki iki çocuklarına bakması için Kader B. (23) adlı yakınlarını eve çağırdı. Evde kalan çocuklardan 4 yaşındaki Enes Ülkü, pencerenin önünde oynarken sinekliğin açılması sonucu 5. kattan düştü. Ağır yaralanan çocuk, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

AİLE SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Talihsiz bir şekilde hayata gözlerini yuman minik Enes'in cenazesi Ondokuz Mayıs ilçesinin Dağ Köyü'nde toprağa verildi. Cenazede Enes'in ailesi sinir krizi geçirirken, diğer aile fertleri uzun süre gözyaşı döktü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.