Borçlarını ödemeyenlerin üyelikleri silinecek

Borçlarını ödemeyenlerin üyelikleri silinecek
Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük yaptığı açıklamada...

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük yaptığı açıklamada, TOBB'dan gelen yazıya istinaden 2011 ve 2012 yıllarına ait aidat borçlarını 4 Ocak 2013 tarihine kadar ödemeyen ve adreslerini güncellemeyen üyelerin meslek grubu ve seçmen listelerinden kayıtlarının silineceğini söyledi.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Süleyman Karabük, ödenmeyen üye aidatları ve güncellenmeyen adres bilgileri konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden(TOBB) gelen yazıya istinaden konuyla ilgili açıklamada bulundu. Karabük, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden konu ile ilgili gelen yazıda, 2011 ve 2012 yılı üye aidatlarını ödemeyenlerin ve adreslerini güncellemeyen üyelerin en geç 04.01.2013 tarihi mesai bitimine kadar aidatlarını ödemeleri ve adreslerini güncelleştirmeleri gerektiği ifade edildiğini söyledi.

Oda olarak söz konusu yazıyla alakalı üyelerin mağduriyet yaşamaması için gerekli çalışmaları da yaptıklarını belirten Süleyman Karabük, “TOBB'dan gelen yazıda, aidat ve adres güncellemesi yapmayan üyelerin, üyeliklerinin askıya alınacağı gibi meslek grubu ve seçmen listelerinden de kayıtlarının silinmesi gerektiği bildirilmiştir. Bahse konu üyelerimizin isimleri Odamız web sayfasında mevcuttur. Üye kayıtlarının güncellenmesi ile ilgili işlem neticesinde üyelerimizin herhangi bir hak kaybına uğramaması için tüm üyelerimizin adres ve durumlarını bildirmeleri ve Oda aidat borçlarını ödemeleri gerekmektedir. Üyelerimiz ayrıca bu konuda, Odamız Muhasebe, Oda Sicil ve Ticaret Sicil Müdürlükleri'nden ve 0362 432 3626 nolu telefonu aranarak 126-128 ve 135 dahili hatlarından da gereken bilgi alınabilir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.