Biz hizmetlerimizle varız
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Canik Belediye Başkan Adayı Atıf Yiğit, Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde esnaf ve halkın sorunlarını dinledi. Esnaf ile sohbet eden Yiğit, projeleri hakkında bilgi verdi. Yiğit, Çok iyi bir ekiple biz halkımıza hizmet etmek için yola çıktık. Tüm projelerimizi hayata geçirip Canik halkını hizmetle buluşturacağız dedi.
YOLLAR PERİŞAN DURUMDA
Canik'in yollarının perişan olduğuna da dikkat çeken Yiğit, Canik'in köy yollarını aratmayacak yolları var. Belediyecilik sadece seçim zamanı yaklaştığı zaman kaldırım yapmak değildir. Biz öncelikle Canik'in yol sorununu çözeceğiz. Bu yollar ilçemize yakışmıyor. Esnafımızın da sorunlarına derman olacağız. Artık kazanan bir Canik olacak diye konuştu.
HİZMETİMİZLE KONUŞULACAĞIZ
Canik halkına hizmet vermekten onur duyacağını dile getiren Yiğit, Bizim amacımız belli. Yaptıklarımız sadece Canik'te değil heryerde örnek gösterilecek. Kucaklayan belediyeciliği, gülümseyen yüzü ve yardım elini Canik halkı bizimle bulacak. Esnafından köylerimize her kesime hizmet götürüp halkımızın yüzünü güldüreceğiz ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.