BİTMEYEN İSTEKLER

BİTMEYEN İSTEKLER
Adem Güney’in Adnan Bahadır’dan; BİTMEYEN İSTEKLERİ

     Gazetemiz imtiyaz sahibi ve başyazarı Adnan Bahadır’ın Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olduğu dönemde Avukat Adem Güney’in sürekli taleplerine cevap vermeye yetiştirememesi nedeniyle  Güney’in kızdığı ve o nedenle o günden itibaren Adnan Bahadır’ın aleyhinde olduğu ortaya çıktı. Adem Güney henüz AK Parti’ye girmeden dahi Adnan Bahadır’dan isteklerde bulunması, her gün bir vatandaşın eline kartvizit tutuşturup Bahadır’a göndermesi, Güney’in,  bitmek tükenmek bilmeyen istekleri olarak nitelendirildi.

                                 OLUR OLMAZ İŞLERİ TALEP ETMESİ BIKTIRMIŞTI

   Adem Güney siyasete girmeden önce dahi Adnan Bahadır’dan sürekli isteklerde bulunması ve Adnan Bahadır’ın karşılayamaması sonucunda o günden itibaren Bahadır’la uğraşmaya başlayan Adem Güney’in Bahadır’a olan hırsı ve kininin bu nedenle bitmediği iddia edilmekte. Adem Güney’in bitmek bilmeyen isteklerine karşılık vermeyen Bahadır, bu tavrı nedeniyle de kamuoyunun takdirini kazandı.

                         İSTEDİKLERİNİ ALSAYDI İYİ Mİ OLACAKTI?

   Adem Güney’in Adnan Bahadır’dan sürekli isteklerde bulunması, olur olmaz işleri Bahadır’dan talep etmesi, her gün bir vatandaşın eline kartvizit tutuşturup Belediye’ye göndermesinin ne kadar doğru olduğunu da kamuoyunun vicdanına sunuyoruz. Adem Güney’in bu taleplerine karşılık vermeyen Bahadır’a neden bu kadar düşmanca davrandığı da böylece ortaya çıkmış durumda. Bahadır, Adem Güney’den gelen talepleri karşılamış olsaydı acaba aynı şekilde O’na düşmanlık yapacak mıydı sorusu da akıllara takılmakta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum