BİTKİSEL İLAÇ FAYDA ETMEDİ

BİTKİSEL İLAÇ FAYDA ETMEDİ
Trabzon Şalpazarı nda yaşayan ve Kalp damarlarındaki tıkanıklık nedeniyle rahatsızlanan ve bitkisel ilaçlardan fayda arayan uzman Davut Çabuk hayatını kaybetti.


Tavsiye üzerine dere-tepe gezerek halk arasında “Damar Otu” olarak bilinen bitkiyi kaynatarak suyunu içip şifa bulmaya çalışan Davut Çabuk, Şalpazarı İlçe Hastanesi'nde görevli Aile Hekimi Dr. Hatice Babutçu'nun uyarısı üzerine anjiyo yaptırmış ve kalp damarlarının yüzde 100 oranında kapalı olduğu anlaşılmıştı. Kalp damarları tamamen tıkalı olan ve bitkisel ilaçların fayda göremeyen Davut Çabuk Bypass ameliyatı geçirdikten 8 ay kadar sonra yeniden fenalaştı. Davut Çabuk kaldırıldığı Karadeniz Hastanesi'nde hayata veda etti.

Çevresinde çok sevilen bir insan olan Davut Çabuk'un vefatı Şalpazarı'nda büyük üzüntü yarattı. Davut çabuk'un cenazesi Simenli Köyü Camii'ndeki Öğle Namazından sonra kılınan cenaze namazını müteakip Köy Kabristanlığı'nda göz yaşları arasında toprağa verildi. Cenazeye Tuzla Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Çabuk, Geyikli Belediye Başkanı Muzaffer Türkmen, Ak Parti Şalpazarı İlçe Başkanı Metin Günay , Ak Parti Şalpazarı İlçe eski Başkanı Av. Nevzat Çabuk ve Trabzon Şalpazarılılar Derneği Başkanı Turgut Kahraman da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.