Birlikteliklerini pekiştirdiler

Birlikteliklerini pekiştirdiler
Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Süleyman Kaldırım ile AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Topal bir araya geldi

Gazi, İlkadım ve Yeşilkent olmak üzere 3 belediyenin birleşmesi sonucunda oluşturulan İlkadım İlçe Belediye Başkanlığı için AK Parti'den Aday Adaylıklarını açıklayan Süleyman Kaldırım ve Mustafa Topal bir araya gelerek siyasette birlikteliği vurguladılar. AK Parti siyasetini en iyi şekilde yerel yönetimlere sunabilmek için yola çıktıklarını söyleyen Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, birlik ve beraberliği yitirmeden adaylık yarışı yapıldığını söyledi.

PARTİ İÇİ DEMOKRASİ BUDUR
Gazi Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Topal ile 5 yıldır omuz omuza mücadele verdiklerini vurgulayan Kaldırım, Topal'ın adaylığını açıklamasının AK Parti'nin demokratik bir parti olduğunun göstergesi olduğunun altını çizdi. Gazi Belediyesi'nin Samsun siyasetinin merkezi konumunda olduğuna dikkat çeken Kaldırım, “ Son 5 yılda meclis üyelerimizin arasından Milletvekili, İl Başkanı gibi üst düzey yöneticiler çıktı. Şimdi bir meclis üyemiz de belediye başkanlığı için aday adaylığını koydu. Halka hizmet adına bu kadar heyecan dolu olan Gazi Belediyesi Meclis Üyelerine, son 5 yıldaki önemli çalışmalarından dolayı da teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Daha sonra kucaklaşan Gazi Belediyesi Meclis Üyesi ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Topal, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Adayı Süleyman Kaldırım birbirlerine başarılar dilediler.