Birlikte güzel projelere imza atacağız

Birlikte güzel projelere imza atacağız
SAM-BİR üyelerini ağırlayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Sizlerle birlikte güzel projelere imza atacağız. Bu konuda biz üzerimize düşen neyse imkanlarımız çerçevesinde destek vermeye hazırız." dedi.

Samsun’da çevre illerde sosyal dayanışmaya yönelik kültürel faaliyetler yürüten sivil toplum kuruluşlarını tek bir çatı altında bir araya getiren SAM-BİR üyelerini başkanlık makamında ağırlayan Başkan İhsan Kurnaz, ”İlkadım Belediyesi herkesin belediyesi. Her zaman güveninize layık olmak adına herkesi kucaklayarak birlikte yol yürüyeceğiz. Hemşehri derneklerimiz şehrin üretimine, kültürel zenginliğine ve şehrin geleceğe hazırlanması anlamında şehrimize çok değer katıyorlar. Bundan sonra hemşehri dernekleri daha çok kenetlenecek ve kaynaşacak. Sizlerle birlikte güzel projelere imza atacağız. Bu konuda biz üzerimize düşen neyse imkanlarımız çerçevesinde destek vermeye hazırız” diye konuştu.

1.jpg

SAM-BİR Dönem Başkanı ve KADEF Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Erişgin de, “Ziyarette platform üyelerimizle şehrimize katma değer sunmak adına hemşehri dernekleri ve kanaat önderleri olarak bir araya geldik. Ziyaretimiz ile Başkanımız İhsan Kurnaz’a hizmetleri için teşekkür etmek istedik. Bundan sonraki çalışmalarında da kendisinin yanında olduğumuzu ilettik” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum