BİR MAKAMA İKİ SEKRETER
Sekreter kadrosunda iki isim yer alıyor. Acaba iki Rektör de olur mu?
Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Doçent ve Profesör olan Ferit Bernay'ın Rektör olduğu dönemde OMÜ'ye alınan, kadrosu burada olmasına rağmen Yıldız Üniversitesi'ne hiç gitmeden hem Doçent ve hem de Prof. unvanını alan Talip Kahyaoğlu OMÜ'ye vekaleten Sekreten atandı. Kahyaoğlu'nun iki kardeşinin de OMÜ'de görevlendirildiği öğrenildi.
YASAL MI?
Gıda Mühendisliği Bölümüne Ferit Bernay döneminde getirilen Prof.Dr. Talip Kahyaoğlu, OMÜ Sekreteri Prof.Dr. Selahattin Özyurt'un üzerinde olan kadroyu almadan, bu göreve Sekreter olarak vekaleten atanması ne kadar yasal?
DOLU KADROYA MÜRACAAT
OMÜ Vezirköprü Yüksek Okul Sekreterliği kadrosu dolu olduğu halde tüm birimlere yazı yazılması üzerine 180 kişi müracaatta bulunmuş, bu kadroya nasıl atama yapılacağı önemli bir sorun olarak ortada duruyor.
BAŞMÜDÜR KADROSU BOŞ
OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü İsa Erfalay'ın kadrosu hiçbir yasal soruşturma geçirmediği halde boşaltılmış. Bu işlemin yasal olmadığı OMÜ'de dilden dile dolaşıyor.
İNCELEME SÜRÜYOR
Öğrendiğimize göre Satınalma ile ilgili işlemlerin incelemeye alındı. Hukuk Fakültesi Dekanlığınca sürdürülen incelemenin sonucu ise kamuoyu tarafından merak ediliyor. Onur Emirza
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.