BİR BÜYÜKŞEHİR KLASİĞİ!

BİR BÜYÜKŞEHİR KLASİĞİ!
11 yıldır İstiklal Caddesi 23 Nisan İlköğretim Okulu'nun karşı arasında giyim eşyası satan Senem Kusur'un ürünlerine caddeyi işgal ettiği gerekçesiyle Büyükşehir Belediyesi tarafından el konuldu. Kusur, "Ürünlerimi geri almak için belediyeye gittim Vali'n

Samsun İstiklal Caddesi 23 Nisan İlköğretim Okulu karşı arasında 11 yıldır tezgah açıp açık giyim eşyası satan Senem Kusur isimli vatandaş, geçtiğimiz günlerde ürünlerine el konulmasının şokunu yaşıyor. Borçlarla satın aldığı ve satmaya çalıştığı ürünlerine Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından el konulduğunu dile getiren Kusur, "Bu ürünlerden dolayı toptancıya tam 2,5 bin TL borcum var. Ancak ortada satıp para kazanabileceğim bir ürün yok! Kaldırımı işgal ettiğim gerekçesiyle bu ürünlerime el konuldu ama ben yasaların izin verdiği bir bölgede satış yapıyordum. Ürünlerimi geri almak için Büyükşehir Belediyesi'ne gittiğimde talimatın Valilik'ten verildiği söylendi ama durum öyle değilmiş" ifadelerini kullandı.

VALİLİĞİN BİLGİSİ YOK

İtiraz için Valiliğe gittiğinde kendilerinden böyle bir talimat çıkmadığı gerçeğini öğrendiğini hatırlatan Senem Kusur, "Büyükşehir Belediyesi'nden el koyma olayının valinin talimatıyla yapıldığını söylediler. Valiliğe gittim hiç alakası yok. Bu konuyla sadece Büyükşehir Belediyesi ilgileniyor. Valiliğin haberi yok. Ortada tam bir fiyasko var" dedi.

5 LİRA PARAM VAR

Kusur, "Benim ekmeğimle oynanmasın. Toptancıya olan borcumu nasıl ödeyeceğim? Evimin kirasını ödeyemem. Şu anda 5 lira param var. Bununla nereye kadar geçineceğim merak ediyorum. Yetkililer bana yardım etsin. Ürünlerimi geri istiyorum" şeklinde konuştu.

Minel KARAKUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum