BES ÇALIŞANI HAKKINDAKİ HABERLER YALAN ÇIKTI
Samsun’un Çarşamba ilçesi Eğerceli Mahallesinde faaliyet gösteren Oltan Köleoğlu Enerji’ye bağlı (OKE) Bioykütle Enerji Santralinde yaşanan iş kazasında hafif yaralanan saha gözlemciliği bölümünde görevli 23 yaşındaki Uğur Yasin Özgür, meydana gelen olayı Denge'ye anlattı.
Özgür, açıklamasında, "Geçtiğimiz hafta cumayı cumartesiye bağlayan gece iş kazası geçirdim. Denseör ünitesinde çalışırken kör tıpanın sıyırması sonucu bir kaza meydana geldi. Kazadan sonra iş yerinde bana ilk müdahaleyi yaptılar. Gözlerim yıkama solüsyonu ile temizlendi. Müdahaleden sonra şirket aracı ile hastaneye götürüldüm. Hastanede ciddi bir durum olmadığı söylendi ve ertesi gün detaylı kontrol için göz doktoruna gittim. Doktor, muayeneden sonra gözümde kalıcı bir hasarın olmadığını ve rutin tedavi sonrası iyileşeceğini belirtti." ifadelerini kullandı.
"HABERLER YALAN"
Bazı medya organlarında asılsız haberler yapıldığını belirten Özgür, "Gazetelerde ölümden döndüğüm yönünde haber yapılmış. Bu haberlerin bir aslı yoktur. Bana gelip röportaj yapsalardı ufak bir kaza olduğunu, ciddi bir durum meydana gelmediğini onlara söylerdim. Ne yazık ki benim bilgim olmadan haberler yapılmış. Ölümden döndüğüm şeklinde haberler yalandır, bu her yerde olabilecek bir iş kazasıdır" diye konuştu.
Fotoğrafını çarpıtma amaçlı kullananlar hakkında davacı olacağını da belirten Özgür, şöyle konuştu: "Buradan belirtmek istiyorum ki sosyal medyadaki fotoğraflarımı kullanarak çarpıtma haber yapmaya çalışan ve çalıştığım şirketi yıpratmaya uğraşan gazetecilerden davacı olacağım." Öte yandan Özgür, dinlenme sürecinin ardından iş başı yapacağını belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.