Belediyeler takımlara destek olmalı
Yayınlanma:
Güncelleme:
Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün'ü eski mili futbolculardan Tanju Çolak ziyaret etti. Çolak, belediyelerin takımlara verdikleri desteğin önemli olduğunu ifade etti
Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün'ün makamında gerçekleşen ziyaret sırasında Ün'e ilçede spor sahası yapımı ile amatör spora destek isteyen Çolak, belediyelerin takımlara verdikleri desteğin önemli olduğunu söyledi.
SPORTİF FAALİYETLERE DESTEK OLMALILAR
Başkan Ün de belediyelerin asli görevlerinin yanı sıra sportif faaliyetlere de destek vermeleri gerektiğine inandıklarını belirterek, bu konuda çaba içinde olduklarını bildirdi. Ziyaret sırasında Başkanı Şerif Ün eski milli futbolcuya bir plaket hediye etti. Bu arada, Çolak'ın ilçeye geldiği haber alan bazı vatandaşlar da belediyeye gelerek Çolak ile bir süre sohbet etti.
GÜNCEL