Bektaş’tan köprü müjdesi

Bektaş’tan köprü müjdesi
Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş Taflan ziyaretinde vatandaşların şikayeti üzerine Çakırlar Deresi'ne köprü yapacağı müjdesini verdi.

Atakum İlçe Belediye Başkanı Adem Bektaş, Atakum İlçesi'ne bağlanan bölgelerde inceleme gezilerini sürdürüyor. Önceki gün Taflan Çakırlar mevkiini ziyaret eden Bektaş, mahalle sakinleriyle bir kahvehanenin bahçesinde buluşarak sorunlarını dinledi. Bektaş'ı sevgi gösterileriyle karşılayan vatandaşlar, üzerinde köprü bulunmayan Çakırlar Deresi'nden karşıdan karşıya geçişlerde büyük sorun yaşadıklarını söyleyerek Bektaş'dan bu konuda yardım talebinde bulundular.

TURİZM BELDESİNE DÖNÜŞECEK
Atakum İlçesi'ne bağlanan Taflan, Çatalçam, Kurupelit, Altınkum ve Atakent beldelerinin sorunlarını bildiğini ifade eden Bektaş, “29 Mart seçimlerinin ardından uygulayacağımız projelerle bu bölgeleri sadece yazlıkçıların kaldığı yerler değil 4 mevsim insanların oturduğu yöreler haline getireceğiz. Doğalgaz'ı getirmek için Bafra ihalesine dahil olmak adına elimizden gelen gayreti sarf edeceği. Çakırlar Deresi'nin sizlere sorun yaratmasını engellemek için 29 Mart seçimlerinin ardından buraya bir köprü yapacağız ve sizin hayatınızı kolaylaştıracağız. Göreve geldiğim 5 yıllık süre boyunca bölge halkının hayatını kolaylaştıracak çalışmalar yaptık. Bu çalışmalarımız artık İlçe statüsüne kavuşan Atakum için olacaktır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.