Bektaşdan miting gibi açılış
AK Parti Taflan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışına AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Taflan Belediye Başkanı Adil Keleş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hüseyin Dereli ve yüzlerce vatandaş katıldı. Açılışa büyük ilgi gösteren vatandaşlar, Başkan Bektaş'ı havai fişeklerle karşıladı.
PROJELERLE GRUR DUYUYORUZ
Açılış öncesi konuşan Taflan Belediye Başkanı ve AK Parti Atakum Belediye Meclis Üyesi adayı Adil Keleş, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş'ın açıkladığı 22 projesi ile gurur duyduğunu söyledi. Değişimin Atakum ilcesinde de devam edeceğini belirten Adil Keleş, "5 yıldır size hizmet ediyorum. Taflanı oya işler gibi işledim. İmkanlarımız doğrultusunda. Başkanımız iki gün önce yapacağı projeleri anlattı. Kendisi ile bir kez daha gurur duydum. Bu projeler hayata geçtiğinde Atakum'u hiç kimse tanıyamıyacak. Dualarımız ve desteğimiz başkanımızla" dedi.
BİRLİK VE BÜTÜNLÜK ZAMANI
'Birlik ve bütünlük zamanı' diyen AK Parti Atakum İlçe Başkanı Hüseyin Dereli, "Başbakanımız ve Genel başkanımızın dediği gibi 'durmak yok hizmete devam'. Atakum'daki değişimi hepimiz çok iyi biliyoruz. Atakumlu yıllardır uyutuldu. Hiçbir hizmet yapılmadı. Atakum değişmeye ve fark edilmeye başladı. Bu değişimin devam etmesi için sizlerin desteğine ihtiyacımız var" diye konuştu.
ATAKUM'UN ÇEHRESİ DEĞİŞECEK
'Artık büyük projelerin hayata geçme zamanı geldi' diyen Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, "Taflan belediye başkanımız ile birlikte Recep Tayyip Erdoğan'ın makinisti olduğu trene bindik ve yolumuza devam ediyoruz. 5 yıldır hizmet noktasında bütün gayretimiz ile çalışarak Atakum'u bugün çok farklı bir yer haline getirdik. Bu gayretin ve emeğin ürünüdür. Artık büyük projelerin hayata geçme zamanı gelmiştir" dedi.
BU ZAMANA KADAR NE YAPTILAR?
'Küçük Atakum'da bir şey yapmayanlar büyük Atakum'da ne yapabilir' diyen Bektaş, "10 yıl boyunca taş üstüne taş koyamayanlar bugün ne yapabilirler. Size sormazlar mı 'küçük Atakum'da ne yaptınız ki büyük Atakum'da ne yacaksınız" diye. 10 yıl Atakum için büyük bir kayıptır. Allaha şükürler olsun ki biz 10 yıllık kayıbı 5 yılda telafi ettik. Bundan sonra Atakum'u çok daha güzel günler bekliyor" diye konuştu.
ATAKUM BÜYÜK BİR DEĞİŞİM YAŞIYOR
Atakum'un 5 yılda hizmetle tanıştığını ifade eden AK Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, "Son 5 yıldır Atakum büyük bir değişim yaşıyor. Yoklarla dolu bir Atakum vardı. Bugüne kadar hiçbir şey yapmayanlar bugün nasıl hizmete talip olurlar. 10 yılda yapılmayan hizmet binası 14 ayda yapıldı. Atakumlular yıllardır çadırlarda düğün yaptılar. Bugün ise son derece modern bir binada düğünlerini yapıyorlar. kavaklık alanlar park haline geldi. Atakum'daki değişimin mimarı olan Başakanımız Adem Bektaş'ı tebrik ediyoruz. Bundan sonra yapacağı projeleri hayata geçirmesinde samsun Milletvekilleri olarak arkasındayız" dedi.
Taflan Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışını AK Parti Milletvekili Ahmet Yeni, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, Taflan Belediye Başkanı Adil Keleş, AK Parti İlçe Başkanı Av. Hüseyin Dereli yaptı.