BAYRAM NAMAZI DÖNÜŞÜ CİNAYET

BAYRAM NAMAZI DÖNÜŞÜ CİNAYET
Samsun'un Salıpazarı İlçesi'nde 60 yaşındaki Basri Top, tüfekle ateş ederek amcasının oğlu 65 yaşındaki Şefik Top'u öldürdü, oğlu Resul ile torunu Emrullah Tıp'u yaraladı..

İlçenin Tahnal Köyü'nde bu sabah meydana gelen olayda, aralarında arazi meselesi nedeniyle husumet bulunan Basri Top ile amcasının oğlu olan Şefik Top, bayram namazı sonrası evlerine giderken yolda karşılaştı. İki amca çocuğu arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Basri Top, yakın olan evine giderek av tüfeğini alıp döndü. Ardından evlerine giden Şefik Top ve yanında bulunan oğlu 36 yaşındaki Resul Top ile torunu, 18 yaşındaki Emrullah Top'un üzerine ateş etmeye başladı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi kaldırıldıkları ilçe devlet hastanesinde tedavi altına alınırken, Şefik Top öldü.

Basri Top ise, olayda kullandığı tüfekle birlikte jandarma tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum