BAYRAM ÇELİK İSMİ GÜNDEMDE

BAYRAM ÇELİK İSMİ GÜNDEMDE
31 Mart 2019 seçimlerine yaklaşırken Atakum'da kritik bir seçim olacağa benziyor. CHP'nin Atakum'da 6 aday adayı var.

Bir türlü karar verilememesine rağmen, kulislere bir bilgi yansıdı ve 'Bayram Çelik tebrikleri kabul ediyor' söylentileri gündeme bomba gibi düştü.

Denge'ye Konuştu
Atakum CHP adayı Bayram Çelik MYK'da kesinleşti Parti meclisi ise kararı sonraya bıraktı. İddialara göre Parti meclisinin Samsun'u konuşmayı sonraya bırakma nedeni de Erhan Usta'nın MHP'den ihracı sonrası oluşacak duruma göre karar vermek. Muhabirimizin Bayram Çelik ile yaptığı görüşmede Çelik, şu ifadelere yer verdi: ''Atakum biliyorsunuz çok kritik CHP adına, o yüzden çok ince elenip sık dokunuyor. Adaylık açıklanmadı, CHP Genel Merkez MYK'da görüşüldü. MYK'da Bayram Çelik ismi çıktı, Parti Meclisinde Samsun görüşülmedi bu hafta. 11.00'da yapılan MYK'da şahsım çıktı, onaylandı ancak 14.00'da yapılan Parti Meclisinde bu hafta Samsun görüşülmedi, sıra gelmedi. Atakum çok önemli herkesin malumu, Parti Meclisi Samsun'u konuşmayı sonraya bıraktı, geniş bir görüşme olacak, Ama MYK'da Bayram Çelik ismi kesinleşti. '' Dedi. 

'ATAKUM’A BAYRAM GELECEK'
Bu seçimlerde Atakum’u CHP’nin kazanması için şartların müsait olduğunu, iyi bir aday ve iyi bir seçim kampanyası ile sonuca ulaşılabileceğini de vurgulayarak şöyle konuştu; “ Atakum çok eskiden beridir CHP’nin kalesi durumundadır. Bu sefer Atakum’u hiç kaybetmemek üzere kazanacağız. Kazanmak için 5 yıldır sahadayız, sokak sokak dolaşıyor, geziyoruz. Son söz olarak Atakum’a CHP iktidarıyla Bayram Gelecek diyorum.” Mert Varıcı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.