Bayan muhtarlar isyan etti

Bayan muhtarlar isyan etti
Samsun'un merkez mahallelerinde muhtar olarak hizmet veren bayan muhtarlar milletvekilleri ve belediye başkanlarından destek alamamaktan şikayetçi.

Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy, Hançerli Mahallesi Muhtarı Asuman Koç , Hastane Mahallesi Muhtarı Kezban Öztürk, Selahiye Mahallesi Muhtarı Derya Bozkurt ve Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı Samsun'da bayan olarak örnek hizmetlere imza atıyor. Ancak bu 5 bayan muhtar yaptıklarının takdir edilmemesinden ve destek bulamamaktan şikayetçi.


ŞAHİNOĞLU'NDAN DESTEK İSTEDİLER
Çiftlik Mahallesi Muhtarı Fatma Aksoy, muhtar olduğu günden bu yana kendisine hiçbir kurumdan tebrik gelmediğini ve destek almadığını belirterek, "Bir bayan muhtar olarak siyasette aktif rol alan bayanlardan hiçbir destek almadım. Belki de belediye başkanlarımız bayan muhtar olduğunu bilmiyor. Ben tüm siyasetçilerden, bürokratlardan geçtim ama AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu'undan bir ziyaret beklerdim. Eğer Samsun'da sadece 5 bayan muhtar varsa ve Samsun 9 milletvekili varsa, bunların 9'u da bize destek vermese bile bayan Milletvekilimiz Binnur Şahinoğlu'nun yanımızda olması bize yeterdi" dedi.

BAYAN MUHTARA ŞAŞIRIYORLAR

Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı ise Samsun milletvekillerinin Samsun'da bayan muhtar olduğunu bilmediklerini, bazı milletvekillerinin ise Samsun'da bayan muhtar olduğunu şaşkınlıkla karşıladığını belirtti.