Başkan Tok, Öğretmenlere gül dağıttı

Başkan Tok, Öğretmenlere gül dağıttı
İlkadım Belediyesi tarafından yenilen Atatürk İlkokulu öğretmenler sınıfının açılışının 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde yapılması çok anlamlı oldu.

Atatürk İlkokulunun öğretmenler sınıfını yenilemesi Öğretmenler gününün en anlamlı armağanı oldu.

Okulun öğretmenler sınıfının yeni bir yüze kavuşturulmasından dolayı Başkan Tok'a yazdığı 4 mısralık şiirle teşekkür eden Atatürk İlkokulu Okul Müdürü İsmail Fıçıcı, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un yardımsever eğitim gönüllüsü bir kişiliğe sahip olduğunu söyledi.

 

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya ise, Eğitim yuvalarını fiziki ortamlarının güzelleştirilmesi ve yenilenmesi anlamında takdire şayan hizmetleri olan Başkan Erdoğan Tok'a şükranlarını belirterek, " Çocuklarımızın geleceğinin şekillenmesine kutsal bir görev ifa eden öğretmenlere böyle güzel bir günde anlamlı bir hediye sunulmasını  bir eğitimci olarak bizleri mutlu etti."dedi

 

ATATÜRK İLKOKULU ÖĞRETMENLERİNE  YENİ SINIF

İlkadım ilçesinin en eski okullarından birisi olan Atatürk İlkokulu öğretmenler sınıfını yeniden tam teşekkülü olarak noksanlıklarını gideren İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Bilgi ve tecrübeleriyle geleceğimizi aydınlatan öğretmenlere böyle anlamlı bir günde yeni bir sınıf oluşturmanın mutluluğu içersinde olduğunu ifade etti.

 

GELECEĞE IŞIK TUTAN DEĞERLERİMİZ

İlkadım’da eğitime ve eğitimciye büyük değer verildiğinin altını çizen Başkan Tok, “En değerli varlığımız olan gençlerimizi gerekli bilgi beceri ve donanımla yetiştirerek geleceğimizi inşa eden öğretmenlerimiz bu özel günü kutlu olsun. İlkadım ilçemizde eğitime ve eğitimcilerimize her konuda destek oluyor olmaya da devam ediyoruz. Okullarımızın fiziki düzenlemeleri noktasında elimizden geleni yaparak öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin rahat ve ferah bir ortamda dinlenmeleri ve vakit geçirebilmeleri için çalışıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti’nin öğretmenlerimizin omuzlarında muasır medeniyetler düzeyine yükseldiği bir ortamda bizler de yaptığımız yatırımlarla onlara destek oluyor, geleceğimize ışık tutuyoruz. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününüzü kutlarım” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok’a Atatürk Orta Okuluna yapılan öğretmenler odası için plaket takdim etti. Daha sonra yapılan öğretmenler odası kurdele kesimi ile okul öğretmenlerinin hizmetine açıldı.

 

ÖĞRETMENLERE GÜL TAKDİMİ

Tok, daha sonra gün boyunca 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle İlkadım İlçesi’nde bulunan 30 Ağustos İmam Hatip Ortaokulu, Gazi Paşa İlkokulu , Atatürk Ortaokulu ve 75. Yıl İlkokulu’nu ziyaret ederek okul öğretmenlerinin öğretmenler gününü kutlayarak gül takdim etti. Ziyaret ettiği okullarda öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılaşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, minik öğrencilerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Öğrenciler ile sohbet eden Başkan Tok, öğrencilerden başarı sözü aldı. Miniklere öğretmenlik mesleğinin ne kadar değerli ve kutsal meslek olduğunu anlatan Tok, “Milletimizin her bir ferdinin, kendisi ve çocukları için, öğretmenlerimize şükran borcu vardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.