BAŞKAN ŞAHİN,'AMACIMIZ HİZMET'
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'in ziyaretlerinde kendisine AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, İkizpınar Belde Belediye Başkanı Şaban Çalışkan, AK Parti İlçe Yönetim Kurulu ve Gençlik kolları üyeleri eşlik ettiğini söyledi.
SORUNLAR MASAYA YATIRILDI
Ziyaretler kapsamında sırası ile Ticaret Borsası: Namık Kibaroğlu, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar, Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl ile görüşüldü.Bafra'nın genel anlamda beklentileri ve sorunlarının masaya yatırıldığı ziyaretlerde, Oda Başkanları Bafra için birlikte çalışmanın gerekliliği ve önemine değindiler. Oda Başkanları Bafra için düşünülen ortak projeler hakkında bilgilendirmede bulundular ve Hazırladıkları raporları Belediye Başkanı Zihni Şahin'e sundular.
BAFRA DOSYASI BAŞKANA SUNDULDU
Konuyla ilgili olarak,Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başar: Özellikle ilçemize üniversitenin kazandırılmasında büyük gayret gösteren belediye başkanımıza teşekkür ediyorum diyerek, Ticaret Odası meslek komitelerinin hazırladıkları Bafra ile ilgili düşüncelerini içeren dosyayı başkana sundu. Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl,İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası ve birliklerin bir arada olacağı projenin öneminden ve ne kadar gerekliliğinden bahsetti. Bafra Ziraat Odası Başkanı Sait Karagöl,İlçe Tarım Müdürlüğü, Ziraat Odası,Belediye tarafından gösterilen yerde yapılacak olan bu projenin belki de Türkiye'de bir ilk olacaktırdiye konuştu.Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ise :Bütün odalarımızın amacı hizmet etmektir. Birlik ve beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz dedi.
Köksal ÖNER
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.