Başkan Kurnaz'dan huzurevine ziyaret

Başkan Kurnaz'dan huzurevine ziyaret
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Anneler Günü kapsamında Huzurevi’ndeki annelere özel bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan İhsan Kurnaz annelere, “Sizin için ne yapsak azdır. Siz bizim başımızın tacısınız" dedi.

Başkan İhsan Kurnaz, Anneler Günü münasebetiyle, Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinleriyle bir araya geldi.

lk-6412.jpg

Yaşlıların hayatlarına dokunmanın önemini vurgulayan Başkan İhsan Kurnaz, “Bugün huzurevimizdeki değerli annelerimizi ziyaret ederek onların yanlarında olduğumuzu ve değerli olduklarını hissettirmek istedik. Onların yüzlerindeki tebessüm, bizlere hayatın en değerli anlarını yaşattı. Annelerimize olan saygımızı ve sevgimizi her fırsatta ifade etmek, onların yanlarında olduğumuzu hissettirmek bizim için büyük bir sorumluluktur. Onların yaşamlarını kolaylaştırmak ve mutluluklarına katkı sağlamak, bizim en temel görevlerimizden biridir. Onların duaları bizim için en güçlü kalkandır. Dünyada anne sevgisinin yerine konabilecek başka bir değer yoktur” diye konuştu.

lk-6387.jpg

Başkan İhsan Kurnaz, huzurevi sakinleri ile sohbet etti, herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Her birinin ellerini tek tek öperek çiçek hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.