Başkan Kurnaz: İlkadım için kolları sıvadık

Başkan Kurnaz: İlkadım için kolları sıvadık
İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım'ın Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun hizmetler alabilmesi için toplumun tüm kesimleriyle ve belediyemizin güçlü kadrolarıyla istişare halinde olduklarını belirtti.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadımlılara yakışır, yeni nesillerimiz için gelecek vizyonuna uygun projeleri yürüttüklerini söyledi.

İlkadım'ın, Türkiye Yüzyılı vizyonuna uygun hizmetler alabilmesi için toplumun tüm kesimleriyle ve belediyemizin güçlü kadrolarıyla istişare halinde olduklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Hemşehrilerimizin en iyi hizmetleri alabilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" diye konuştu.

GÜÇLÜ VE VİZYONER İLKADIM İÇİN!
İlkadım'da vizyon projelerin hayata geçirileceğini vurgulayan İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belirlediği Türkiye Yüzyılı vizyonu çerçevesinde, göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri yerine getirmek adına, yoğun mesai harcıyoruz. Daha sürdürülebilir, huzurlu, kalkınma hamlelerini hızlı bir şekilde yapan, doğaya ve çevreye duyarlı, bilim ve teknolojinin kullanıldığı, gençlerimizin her an yanında olan bir İlkadım için çalışmalarımız devam ediyor. Eğitim alanında, sporda, kültür ve sanatta gerçekleştireceğimiz projelerimizde yine 2053 ve 2071 vizyonlarının izleri var. İlçemizin sadece bugün değil gelecekte de daha güçlü, katılımcı, akıllı, vizyoner, hemşehrilerimizin beklentilerini anında karşılayan ve örnek bir ilçe olması için hizmetlerimizi hızlı bir şekilde hayata geçiriyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.