Başkan İkiz’den TBMM ziyareti

Başkan İkiz’den TBMM ziyareti
Bir dizi ziyaret ve programa katılma üzere Ankara’da bulunan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.

Meclis Üyesi İsmail Korkmazlı ile birlikte TBMM ziyareti kapsamında Ak Parti Milletvekillerini ziyaret ederek görüşmeler gerçekleştirdiler. İkiz ve beraberindekiler ziyaretler kapsamında, Samsun AK Parti Milletvekilli, TBMM Adalet Komisyonu Başkan Vekili, Siyasi ve Hukuki İşler Başkan Yardımcısı Orhan Kırcalı, Samsun Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi Türkiye-Libya Dostluk Grubu Başkanı Ersan Aksu, Aslen Havzalı olan Ankara Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Katip Üyesi Kurtcan Çelebi ve Amasya AK Parti Milletvekili Haluk İpek’i ziyaret ederek görüştüler.

ankr-4.jpeg

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ziyaretlerde Havza’da devam eden yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunu ifade ederek; “ Öncelikle Sayın Milletvekillerimize bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverliklerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. İnşallah ilçemize hizmet için çıkmış olduğumuz yolda Sayın Milletvekillerimizin de destekleri ile ilçemize ve bölgemize önemli hizmetler kazandıracağız.” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.