BAŞKAN EDİS, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BİRLİKTE

BAŞKAN EDİS, BELEDİYE ÇALIŞANLARI İLE BİRLİKTE
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis belediye çalışanlarıyla düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Başkan Edis,"İftar yemeğinde sizlerle birlikte oldum. Mutluyum"dedi.


Tarihi Taşhan 'da düzenlenen iftar yemeğine Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis'in yanı sıra, belediye meclis üyeleri, birim müdürleri, memurlar ve işçiler katıldı.

HUZUR İÇİNE YAŞAMALARINI İSTİYORUM
İftar yemeği sonrası konuşma yapan Belediye Başkanı İbrahim Başkan Edis insanların kaynaşması, birlik ve beraberliğin sağlanmasında Müslümanlığa bahşedilen en büyük nimetlerden olan Mübarek Ramazan Ayı'nda, belediye personeli ile birlikte olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Başkan Edis, "Çok şükür ki memleketimizde huzur içerisinde oruçlarımızı açıyoruz. Gazze'deki, Mısır'daki, Suriye'deki olaylarda Müslüman kardeşlerimizin yaşadıkları bizleri çok üzüyor ve aklımızdan hiç çıkmıyor. Allah inşallah onlara da bizim gibi huzur içerisinde oruçlarını tutmayı ve iftar etmelerini nasip etsin. Ben hepinize belediyemizde yaptığınız çalışmalardan ve Vezirköprü müze verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah hepimize, ailelerimizle birlikte nice Ramazan aylarına ve bayramlara ulaşmayı nasip etsin" diye konuştu. Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.