Başkan Doğan’a "hayırlı olsun" ziyareti

Başkan Doğan’a "hayırlı olsun" ziyareti
Havzalı muhtarlar Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’ı ziyaret etti.

SBB Başkanı Halit Doğan’ın makamında gerçekleşen ziyarette Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin dernek faaliyetleri hakkında Başkan Doğan’a bilgiler vererek muhtarlar adına hayırlı olsun temennilerini iletti.

Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin, nazik kabullerinden ötürü SBB Başkanı Doğan’a teşekkür ederek “Öncelikle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Halit Doğan’ı tüm muhtarlarımız adına tebrik ederek ve başarılar dilerim. Sayın Başkanımızın gençliği ve çalışkanlığı ile ilimize ve ilçelerimize çok güzel hizmetler kazandıracağından ötürü hiçbir şüphemiz yok. Havzalı muhtarlar olarak bizlerde Sayın Başkanımızın yanında ve yardımcısı olmak adına geleni yapacağız. Bu vesile ile Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Halit Doğan’a bir kez daha hayırlı olsun temennilerimizi iletir, başarılar dilerim” dedi.

Ziyaretin anısına semaver hediye etti
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan ise Havza Muhtarları Derneği Başkanı Şahin ve beraberindeki muhtarlara nazik ziyaretleri ve hayırlı olsun dilekleri için teşekkür ederek, “Muhtarlarımızın destek ve ortak çalışmalarımız ile Samsun’umuza, ilçelerimize ve mahallelerimiz çok güzel hizmetlerde bulunacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

Ziyaretin sonunda Havza Muhtarları Derneği Başkanı ve Yeni Mahalle Muhtarı Adem Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan’a ziyaretin anısına semaver hediye etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.