Başbakan Erdoğan'dan Genç ve Dündar'a ödül
Yayınlanma:
Güncelleme:
Osman Genç ve Hüseyin Dündar, Yaşanabilir ve Estetik Şehirler konulu 4. Yerel Yönetim Sempozyumu'nda, projeleriyle ödül almaya hak kazandı
AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen Yaşanabilir ve Estetik Şehirler konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda dereceye giren proje sahibi belediyelere ödülleri verildi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ve Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende ödüllerini aldı.
İKİ BAŞKANA ÖDÜL
Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 'Zaman Akarken Projesi' ile ödül almaya hak kazandı. Osman Genç'e ödülünü, AK Parti Genel Sekreteri Haluk İpek verdi. Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ise Yeşilırmak Kıyı Düzenlemesi Projesi'yle ödüle layık görüldü. Hüseyin Dündar ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan aldı.
GÜNCEL
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.