Başarılara birlikte koşacağız

Başarılara birlikte koşacağız
Yılport Samsunspor yönetimi, 2023-24 futbol sezonu sonrası sponsorlar ile düzenlenen yıl sonu yemeğinde bir araya geldi. Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, "El ele, gönül gönüle başarılara birlikte koşacağız." dedi.

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen yemeğe Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, Operasyon Direktörü ve İcra Komitesi Üyesi Soner Soykan, Mali İşler Direktörü Koray Yalçın, Samsunspor Kulübü Başkan Vekili Arzu Uslu ve yönetim kurulu üyeleri , satış ve operasyon ekibi ile sponsorlar katıldı.

sam-7618.jpg

Yemek sonrası konuşma yapan Başkan Vekili ve İcra Komitesi Üyesi Veysel Bilen, “2023-24 sezonuyla beraber geri döndüğümüz Süper Lig’de hedeflediğimiz sonuca ulaşmanın mutluluğunu siz değerli sponsorlarımızla birlikte yaşıyoruz. Başkanımız Sayın Yüksel Yıldırım ve yönetim kurulu olarak hepinize bu nazik davetimize katıldığınız için teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz.Bildiğiniz üzere geçen yılda bu geleneksel hale getirdiğimiz yemekte bir araya gelmiş o dönem şampiyonluk sevincini yaşamıştık. Yine siz değerli paydaşlarımızla beraber bu sezon sonu da geleneksel yıl sonu yemeğimizde bir araya geliyoruz. Çok şükür yeniden döndüğümüz Süper Lig’de zor da olsa ki bu diğer sezonlara göre bir hayli zor geçti. Son dakikalarda küme düşen dördüncü takım ortaya çıktı. Bu nedenle gerçekten Samsunspor’umuzun elde ettiği başarı en az bir önceki yıl elde ettiğimiz şampiyonluk kadar değerli ve kıymetliydi." dedi.

sam-7612.jpg

"Başarılara birlikte koşacağız"
Bilen, açıklamalarını şöyle tamamladı: " Bizi yalnız bırakmadınız ve biz bu tabloyu birlikte başardık. Bunun için ben sizi alkışlamak istiyorum. İnşallah sağlıklı günlerde, başarılı günlerde Samsunspor ailemiz, her geçen gün büyümeye devam edecektir. Her geçen gün gerek sosyal hayatın gerekse ekonomik hayatın giderek zorlaştığı ortamda biz inanıyoruz ki siz değerli sponsorlarımız, paydaşlarımız bu yılda el ele, gönül gönüle başarılara birlikte koşacağız. Bu sene şu an için görünen bir transfer yasağımız var. Bu kalkmadığı takdirde işimiz daha da zorlaşacak. Ama bizim bir sloganımız var. Diyoruz ki “Samsunspor olarak zoru başarırız, imkansız zaman alır” Tekrar destekleriniz için teşekkür ediyorum. Sizlere de gönülden iş hayatınız ve yaşamınızda başarılar diliyor, bol kazançlar temenni ediyoruz. Sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.