BAHADIR'DAN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ

BAHADIR'DAN KONGRE DEĞERLENDİRMESİ
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır Ankara Arena Kapalı Spor Salon'unda düzenlenen AK Parti 2. Olağan Kongre'yi değerlendirdi

ULUSAL VE YEREL MEDYA NELER YAPTI?
Bahadır bilinen doğrucu uslübü ile kaleme aldığı yazısında AK Parti 2. Olağan Kongresi'nin gelişme evrelerini sorgularken, durum değerlendirmesi yaptı. Yazısında Binali Yıldırım'ın başbakan olmasının toplumda ki etkilerinede değindi. Bahadır 'Ben şahsen bugüne kadar yazmak istemedim. Neden yazmadın derseniz, şu Kongre’yi bir görelim, yazar, çizer takımı ne yapıyor onu da bir görelim istedim' diyerek bu kongre sürecinden ki ulusal ve yerel medya mensuplarına da seslendi.

"SAMSUN İÇİN DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI"
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Adnan Bahadır, Samsun için kongre sürecini ise şu şekilde değerlendi; "Gelelim kongredeki listenin şehrimiz açısından değerlendirilmesine. Samsun için değişen bir şey olmadı, aynı tas aynı hamam diyebiliriz. Çiğdem Hanım’ın son dakikaya kadar listeye giremeyeceği, O’nun yerine Çağatay Kılıç’ın gireceği konuşulmaktaydı ama Çiğdem Hanım girdi. Samsun için değişen bir şey yok. Türkiye geneline bakıldığında ise bazı ağır topların MKYK’da olmaması ilginç geldi bana. Veysel Eroğlu, Numan Kurtulmuş, Yalçın Akdoğan gibi isimlerin olmayışı çok enteresan geldi bana. Belki hükümetle parti ayrı tutulmaya çalışılıyor olabilir ama önümüzdeki süreç AK Parti açısından çok da kolay olmayacağa benziyor diyerek sözlerime son veriyorum"

Ahmet Ufuk ERKAN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.