Bafralı gençler sertifikalarını aldı
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Toplantı Salonu`nda gerçekleşen eğitim seminerine konuşmacı olarak Samsun Ondokuzmayıs Üniversitesi (OMÜ) öğretim görevlisi Elif Elifoğlu katılarak, satış ve pazarlama tekniklerini anlattı.
PAZARLAMA TEKNİKLERİ ANLATILDI
Elifoğlu seminerde, "Patron gerçekten müşteridir, Müşterinin kalbi nasıl kazanılır?, Pazarlama mucize yaratır mı?, Bir KOBİ pazarlamaya hangi alt yapıyla başlamalı?, Pazarlama planı bir günde nasıl hazırlanır?, Piyasa durgunken nasıl pazarlama yapmalı?, KOBİ'lerin satışlarını arttıracak pazarlama taktikleri neler olabilir?, KOBİ'ler hangi alternatif pazarlama stratejilerini kullanabilir?, Kurumsal kimlik size ne kazandırır?, Ağızdan ağza pazarlama nedir?, Ağızdan ağza pazarlamanın püf noktaları, Pazarlama dünyasında neler oluyor?, Siz ne yapmalısınız?, Pazarlamanın yeni aracı eğlence mi?, Satış ve müşteri ilişkilerinde iletişim ve ikna, E-Pazarlama nedir?, Müşterilerinizin sitenize gelmesini sağlamanın 7 yolu nelerdir?" konu başlıklarında anlatımda bulundu.
40 KİŞİYE SERTİFİKA VERİLDİ
Eğitim seminerinin sona ermesinin ardından satış-pazarlama teknikleri eğitimine katılan 40 kursiyere Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra TSO Başkanı Rızvan Aksoy ve OMÜ öğretim Görevlisi Elif Elifoğlu tarafından sertifikaları verildi. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin eğitim seminerlerinin artmasını her zaman olumlu bulduğunu, eğitimlerin ardından üyelerin memnuniyetinin kendilerini sevindirdiğini belirtti.
AKSOY: YENİLENMELER SÜRECEK
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rızvan Aksoy ise, üyeler arasında yaptıkları anketler sonucu yönetim kurulunun teklifi ve meclisin onayıyla, TSO Eğitim Günleri`ni düzenlemeye başladıklarını belirterek, "Bu kapsamda üyelerimize genel yönetim, pazarlama yönetimi, üretim yönetimi, kalite yönetimi, insan kaynakları yönetimi, mali işler ve finans yönetimi, dış ticaret ve uluslararası mevzuat, bilgisayar ve bilgi teknolojileri konularında eğitim ve seminerler vermeyi planladık. Bafra`da ticaret bazında sürekli yenilenmeler devam edecek. Ürünlerimizin markalaşması konusunda da çalışmalarımız devam ediyor" dedi.