Bafra'da sünnet şöleni

Bafra'da sünnet şöleni
Bafra Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve bu yıl 8.'si yapılacak olan Sünnet Şöleni ile ilgili hazırlıklar başladı

30 Temmuz 2010 tarihinde yapılacak 8. Sünnet Şöleni başvuruları 15 Temmuz 2011 Cuma günü mesai saati sonuna kadar devam edecek. Sünnet şölenine katılacak çocukların velileri gerekli bilgi ve belgeleri mahalle muhtarlıklarından ve Bafra Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden temin edebilecekler.

GEREKLİ BELGELER

Eksiksiz doldurulan belgelerin mahalle muhtarları vasıtası ile Bafra Belediyesi Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü birimlerine teslim edilmesi gerektiği belirtildi. 3–11 yaşları arasında çocukların başvuru yapabileceği Sünnet Şöleni'nde ailelerden istenen belgeler ise şunlar: "İkemetgah İlmuhaberi (Belediye sınırları içinde anne ya da babaya ait), Fakir İlmuhaberi (Belediye sınırları içinde anne ya da babaya ait), Nüfus Cüzdanı fotokopisi (Çocuğa ait), sağlık raporu (Aile Hekimliğinden), velisinin (Anne, baba ya da 1. derece yakını), (muvafakatnamesi)"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.