Bafra'da itfaiye haftası kutlanıyor

Bafra'da itfaiye haftası kutlanıyor
Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, İtfaiye Haftasını bir dizi etkinlikle kutluyor

Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü,İtfaiye Teşkilatının 295.Kuruluş Yıl Dönümü ile ilgili olarak ilk olarak Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Kaymakamı Ayhan Boyacı'ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

BİRTÇOK KÖYE HİZMET GÖTÜRÜLÜYOR
Ziyarette Bafra Belediyesi İtfaiye Teşkilatının çalışmaları hakkında bilgi verildi.İtfaiye Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü ile ilgili olarak bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin “Amacımız Bafra için daha güçlü ve modern İtfaiye teşkilatı ile hizmet vermektir.Ancak unutulmamalıdır ki yangın önlemlerini almak,söndürme külfetinden daha kolay ve ucuzdur.Bunun için her eve her kuruluşa yangına ilk müdahalenin yapılabileceği önlemlerin alınması şarttır.
Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü sadece İlçe merkezine değil bir çok köyümüze de hizmet vermektedir.Olası yangında ekiplerimize vatandaşlarımızın gereken desteği ve yardımı göstermeleri ve en az zararla yangından kurtulma yollarını hep birlikte üretmemiz gerekiyor.Vatandaşlarımız yangın ihbar hattı için 110 no'lu telefonu arayabilirler.İtfaiyemiz sadece yangında değil;deprem,su baskını keza gibi felaketlerde 7 gün 24 saat vatandaşlarımızın yanındadır.” dedi.

BROŞÜR DAĞITILDI
İtfaiye haftası nedeniyle Bafra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü,İtfaiye araçları ile şehir turu yaparak halkın bilinçlendirilmesi amaçlı hazırlanan broşür dağıtıldı.